Disclaimer

De informatie, diensten of genealogische gegevens die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten. Hoewel ik mijn best doe om alle informatie goed en foutloos mogelijk aan te bieden, moet U mijn niet kwalijk nemen als er toch foutjes insluipen. Mocht U die toch ontdekken laat mij het weten, dan helpt U mij en andere mensen met een leuke hobby.

Copyright 2003-2018

Het team van deze website behoudt zich alle rechten voor op de inhoud van deze website, tenzij anders is aangegeven. Dit voorbehoud geldt voor alle vormen van informatie: tekst, afbeeldingen, databases etc. Informatie van de website mag gratis worden gereproduceerd, zolang het alleen voor eigen gebruik is en niet in een misleidende context wordt gebruikt. Bij gebruik van informatie van deze website dien ik en/of anderen duidelijk als bron te worden vermeld, evenals het auteursrecht.

Het team van deze website behoudt zich het recht voor op de inhoud van deze website, tenzij anders is aangegeven. Dit voorbehoud geldt voor alle vormen van informatie: tekst, afbeeldingen, databases etc. i.v.m de wet op bescherming prive bestanden. Niets mag gekopieerd en/of gepubliceerd worden of op het Internet geplaatst worden.

De gegevens vallen onder Copyright van de Auteurs,
Anneke van Zuidam te Zevenbergen
Henk van Zuidam te Hillegom

Aanvragen voor U familie gegevens of verdere informatie kunt u stellen via het contactformulier.

I like very much this iPage Hosting Review because this is based on customer experience. If you need reliable web hosting service check out top list.